Handelsbetingelser

Fotosessionen

En fotosession varer op til 55 minutter, og kan finde sted i studiet eller på en lokation. Ved foto på lokation, betaler kunden kr. 5,- pr. km. i kørsel. Skal der benyttes broer og eller færge, betaler kunde også dette.

Går fotosessionen ud over 60 minutter, bliver kunden faktureret 0,25 x timepris pr. påbegyndt 15 minutter.

Betaling

Ved fotografering i studie foregår betaling i forbindelse med forosessionen. Ønskes senere flere billeder, bliver disse produceret umiddelbart efter betaling for disse.

Ved fotografering til konfirmation skal betalingen ske senest 2 dage efter konfirmationen.

Betaling kan ske via MobilePay, VISA og MasterCard.

Når billederne er klar

Foregår fotosessionen i studiet, er der ofte tid til at kigge billederne igennem, samt udvælge det/de rette billeder. Alternativt er at kunden modtager et link, med en mappe hvor der ligger billeder (med vandmærke) til gennemsyn. Kunden udvælger de ønskede billeder og giver os besked via mail.

Det er kun de valgte billeder, der bliver færdig redigeret. Priserne er inklusive digitale billeder, print skal tilkøbes.

Der bliver aldrig udleveret uredigerede billeder.

Afbud og No Show

Ved afbud samme dag, faktureres kr. 250,- Ved udeblivelse faktureres kr. 500,- Ved afbud, ring til 8877 5760. Efter kl. 16 kan du skrive til os her.

Ophavsret

RB Foto ejer rettighederne til alle billederne og kan frit bruge dem til promovering af virksomheden (f.eks. på internettet og i andre medier, herunder facebook og instagram). Vi fremviser dog aldrig billeder af potentielt krænkende karakter uden forudgående aftale. Det gælder for eksempel: ammebilleder, babybilleder med synlige kønsdele samt billeder af særlig privat karakter. Hvis du er i tvivl så spørg. Ønsker du at have købe ophavsretten af billederne, skal det aftales på forhånd og vil i de fleste tilfælde koste kr. 5.000,- pr. billede. Du får således ophavsretten.

Brugsret

Kunden har brugsretten til billederne. Det vil sige at billederne må bruges til print og på nettet.

Det er ikke tilladt at manipulere billederne. Dvs. at der må ikke lægges farvefiltre, ændres på pixels i billedet.

Hverken kunden eller RB Foto har ret til at videresælge billedet til 3. part, uden forudgående accept fra den anden part.

Digitale billeder til selvprint

Vores billeder er optimeret til at blive printet hos vores egen printleverandør. Vi kan ikke stilles til ansvar for, hvordan de ser ud på kundens egen printer, eller anden billedeleverandør.

Digitale billeder bliver leveret i fuld beskåret opløsning i 300dpi og med en AdobeRGB (1998) farveprofil.

Billederne bliver i langt de fleste tilfælde leveret i formatet 3:2 (svarende til 15x10 cm) RB Foto er ikke ansvarlig for beskæring af billedet ved print i andre formater, f.eks. 13x18 cm, 18x24 cm osv. Men vi sørger for så vidt muligt at efterlade plads til eventuel beskæring.

Printede billeder

Det er ikke tilladt at skanne/kopiere og på anden måde eftergøre leveret billedemateriale.