Stenløse Bio byggeriet

In Reportage by Maria Rey Jacobsen

Sådan var byggeriet.

Efter min lille fotorapportage om Stenløse Bio i forfald, har jeg haft fornøjelsen af at fotografere barnebarnet til ham, der i sin tid byggede biografen.

Vi snakkede lidt om biografen, og hvor ærgerligt det er at den forfalder. Jeg spurgte hende om, der var nogle billeder fra den gang, den blev bygget.
Det var der, og jeg blev sat i forbindelse med hendes mor Mona Philipsen, den sidste “rigtige” ejer af biografen.

I går eftermiddags var jeg hjemme hos Mona, og vi havde en god og meget spændende snak om biografen. Jeg vil dog ikke begynde at skrive en masse, det er der allerede andre der har gjort. Men læs evt. mere her: Biograf museet

Min primære mission var, at få lov til at lave et lille album med billeder fra byggeriet, og det lykkedes. Jeg fik en masse billeder, som kan nederst i dette blogindlæg. Billederne er skannet fra gamle negativer. Jeg har forsøgt at rette farverne lidt, men de var meget røde. (Prøv i øvrigt at lægge mærke til hvor smal Frederikssundvejen var den gang.)

Så kommer der ikke flere billeder fra Stenløse Bio… eller rettere i denne omgang, for det bliver da også spændende at følge renoveringen.

Se Stenløse Bio byggeriet her.