Velkommen til den nye Stenløse Bio!

In Uncategorized by Maria Rey Jacobsen

STENLØSE BIO ER ÅBEN!!!

Det passer desværre ikke…

Men det er jo tilladt at drømme.

Hver gang jeg kører forbi den gamle Stenløse Bio, tænker jeg på hvor mange fede ting, man kunne lave med bygningen.
Optimalt ville jo være at den blev til biograf igen. Men det lader ikke til at der sker så meget.

Jeg har prøvet at google lidt på Stenløse Bio, men finder kun en gammel artikel fra Lokalavisen Egedal, der skriver om en Kaj Holm, der vil sparke en masse penge i projektet. Det skulle være sket i 2014, men der er tilsyneladende ikke sket så meget.
Men hvad! skal bygningen bare forfalde?

Jeg tog et billede af biografen i maj 2013 og har leget lidt med det. Billedet er taget inden nogen er begyndt at smadre bygningen.

Hvis JEG havde mange penge, kunne det da være fedt, at flytte min virksomhed der ned og lave et stort flot fotostudie, en fotocafé med udstilling af lokale fotografer, kursuslokaler til brug for mediekurser, og meget mere der roterer omkring det visuellemedie.

Som sagt… Det er tilladt at drømme!

Der har også været mange skriverier på lokale facebook grupper om hvad bygningen kunne bruges til, men det er jo desværre ikke op til nogen af os.
Det ligger i helt andre hænder – MEN HVILKE?

Jeg håber ikke at bygningen får lov til at rådne op…
Lige nu, ser det ud som om at den bliver brugt lidt som “klubhus” for unge mennesker, der ikke har andre steder at være. Og jeg bliver så ked af det, hver gang jeg kører forbi den.

Se min fotorapportage her.